Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 16V 105
Rocznik: 2012
Wersja: Delsey
Wysłany: 2012-04-28, 23:28 Dacia Duster
Dziś przy temacie radia zrobiłem sesje Drakuli stety bądź niestety już zdążyłem ja troszkę przykurzyć ale nazwa zobowiązuje, więc oto i ona (zdjęcia robione różnymi aparatami więc sorka za jakość niektórych lecz w lustrzance padła bateria):
GALERIA
Ostatnio zmieniony przez laisar 2012-04-28, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-02, 11:30
bardzo fajny, efektownie wyglądający "militarny" kolorek,który będzie się mocno wyróżniał w powiększającej się szybko masie brązowo-srebrno-czarnych Dusterów - życzę dłuuugiej i bezawaryjnej eksploatacji
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-05-02, 11:31, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 16V 105
Rocznik: 2012
Wersja: Delsey
Wysłany: 2012-05-05, 00:15
Dziękuje wszystkim za miłe słowa, już teraz zdarzają mi się pozdrowienia od innych kierowców dusterów na ulicy ostatnio nawet Pan otworzył szybkę co by ze mną porozmawiać ale zapatrzyłem się na jego ochrony błotników i moja kobieta dopiero mi powiedziała iż Pan nawet zdjął okular aby zamienić słowo, ale światło się zmieniło i pojechali my :( może to ktoś z klubowiczów oby nie . Powiem szczerze jak na razie jestem zadowolony oczywiści ostatnio nawet poszedłem po rozum do głowy i sprawdziłem ciśnienie w kołach okazało się że mam dobite do 3 barów i dlatego było mi jakoś tak twardo było (ale to częste z tego co czytałem na forum). Pojawił się też jakiś nowy niezidentyfikowany dźwięk wydobywający się z komory silnika ale na razie się tym nie przejmuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum