Wysłany: 2012-08-01, 18:16 Będzie dostępna DD Laureate z wnętrzem Delseya
Witam,
byłem dzisiaj w salonie Daćki kilka spraw podogrywać i dowiedziałem się, że za jakiś tydzień-dwa będzie można składać zamówienia na DD Laureate z wnętrzem jak w wersji Delsey czyli: ciemno-szare elementy wykończenia wnętrza oraz tapicerka i skóra na kierze z czerwoną nicią. Pakiet Look w tymże samym kolorze również będzie dostępny. Równolegle będzie produkowana obecna wersja z malowaniem brązowy shiny.
Siedziałem w Delsey'u jakieś cztery-pięć tygodni temu i siakoś mi to wnętrze nie przypadło do gustu (mam na myśli ten szary kolor)- zdziwiłem się nawet, że limitowana wersja a malowanie jak w Ambiance. Dopiero jak popatrzyłem na felgi to coś mi podpadło i skumałem, że kolorek jest ciemniejszy. Patrząc na zdjęcia w necie też trudno odróżnić te malowania ale wiadomo- światło inaczej padnie, innego sprzętu się użyje do fotografowania (nie mówiąc o umiejętnościach fotografa) i nie można za bardzo odróżnić tych wersji.
Na dniach chcę sfinalizować zamówienie ale chyba zostanę przy brązie na desce rozdzielczej...
Ostatnio zmieniony przez laisar 2012-08-11, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie to ten braz w laurete jest nie do przyjecia, mi sie to kompletnie nie podoba. Ale jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje
Zamowilem Delseya wlasnie tylko ze wzgledu na wnetrze a i faktycznie swiatelka tez sa fajniejsze
Brąz pasuje do brązowego Dustera, w innych kolorach bywa z tym różnie. Fajnie że będzie możliwośc wyboru. Ponadto tapicerka z Delseya jest ciekawsza niż w zwykłym Laureate.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-08-02, 11:45
jak słusznie zauważył Prezes - te okładziny są tak ciemne,że nie gryzą się z żadnym wnętrzem. Mnie z kolei nie podoba się ten mysi kolor plastików - z Delseya wziąłbym jedynie radio, o ile w ogóle zdecydowałbym się na zestaw fabryczny, bo za tą cenę można zafundować sobie już kombajn mulitimedialny
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-08-02, 11:46, w całości zmieniany 1 raz
jak słusznie zauważył Prezes - te okładziny są tak ciemne,że nie gryzą się z żadnym wnętrzem. Mnie z kolei nie podoba się ten mysi kolor plastików - z Delseya wziąłbym jedynie radio, o ile w ogóle zdecydowałbym się na zestaw fabryczny, bo za tą cenę można zafundować sobie już kombajn mulitimedialny
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-08-02, 17:30
musiałbyś odklejać poliwęglany od puszek żeby dostać się do odbłyśników - ryzykowny zabieg
będzie można składać zamówienia na DD Laureate z wnętrzem jak w wersji Delsey
Rozumiem, że do wyboru, a nie zamiast?
(TSD wszyscy się podniecają MQB od VW, a to przecież ciągle przedpotopowe trzymanie się koncepcji "Pan Producent Zgaduje Popyt" - zamiast po prostu pójść na żywioł i Pozwolić Wybrać Konsumentowi, np http://www.daciaklub.pl/f...p?p=64360#64360To by była rewolucja, a nie jakieś geszefty po stronie fabryki...).
laisar toż to specjalnie opłacone materiały, specjalnie ilekroć powielane by przeszły klient zapamiętał i się podniecał np. kupując Polo by myślał że jest zajebiste jak Audi A8L
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
@maciek: Akurat A8 to na MBL (; Ale nie o to cho, że MQB zła - bo wcale nie, technicznie jest spoko - tylko właśnie o resztę opisanej filozofii popyt/projekt/podaż...
@maciek: Akurat A8 to na MBL (; Ale nie o to cho, że MQB zła - bo wcale nie, technicznie jest spoko - tylko właśnie o resztę opisanej filozofii popyt/projekt/podaż...
ja odbiegam w przyszłość :)
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum