Witam
Chciałem sie was zapytać jak wyglada sprawa kolorowych elementów na desce i drzwiach od czego to zalezy i czy da rade wybrac taki kolor jak ja bym chcial bo na stronie daci nic o tym nie ma :( a widze ze jedni maja w Brązie inni maja Srebne wstawki :) Jak to z tym jest ???
Witaj kolego
W momencie jak była dostępna wersja Delsey to w wersji Laureate wykonczenia elementów (tzn. panel centralny tam gdzie radio, przyciski, nawiew, wloty powietrza elementy przy klamkach) były brązowe a w wersji Delsey ciemnoszary.
Teraz już nie ma wersji limitowanej Delsey i o ile się nie myle zlikwidowano w Laureate brązowe dodatki i dano z Delseya... sprawdze to napiszę za moment
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2013-01-01, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-01-01, 20:29
konfigurator się kłania - http://www.dacia.pl/gama-...r/konfigurator/
można prześledzić wyposażenie i wygląd każdej z wersji - wynika z tego,że wszystkie najwyższe wersje wyposażeniowe (Laureate, Garmin, Off oad) mają teraz szare plastiki kokpitu i dodatki
konfigurator się kłania - http://www.dacia.pl/gama-...r/konfigurator/
można prześledzić wyposażenie i wygląd każdej z wersji - wynika z tego,że wszystkie najwyższe wersje wyposażeniowe (Laureate, Garmin, Off oad) mają teraz szare plastiki kokpitu i dodatki
toc nawet a najtanszej wersji jest na szaro to chyba do konca nie jest dobrze zrobione ale moze sie myle :(
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-01-01, 21:23
Dominus wytłumaczył dokładnie - tańsze wersje będą miały okładzinę kokpitu i nakładki na wnętrzu drzwi z plastikowo-srebrnego czegoś tam - podobnie jak w starszych loganach czy sandero. Najlepsze wersje będą miały to samo, tylko w kolorze ciemno-szaro-tytanowym i pewnie metaliczne - tak jak wcześniej te brązy -w każdym razie będzie "szlachetnie" i "bogato" . Są też różnice w kolorze oryginalnych alu - w Laureate są - przynajmniej były srebrne, w Garmin i Off Road mogą być ciemniejsze - takie jak w Delsey - choć pewności nie mam
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2013-01-01, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2013-01-01, 21:33
rozpędziłem się ale alu były powiązane z wersjami wyp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum