w przyszły weekend, tzn w sobotę 29-06-2013 o 14:00 w weekendowym wydaniu Codziennego Magazynu Motoryzacyjnego będzie test Dacii Sandero, chyba z silnikiem dci, ale głowy za t nie dam . Audycji jestem sam ciekaw, bo z dotychczasowej obserwacji Panowie prowadzący program, mają specyficzne spojrzenie na auta i z z jednej strony traktują Dacię z przymrużeniem oka, zwłaszcza po testach NCaP Lodgy......, a z drugiej strony doceniają sukces rynkowy Dacii w Polsce.....
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Słuchałem audycji i o dziwo, panowie redaktorzy chwalili sandero Stepway, głównie silnik 1,5 dci, ale ocena na plus, przy okazji pochwalono markę za wyjątkowy wzrost sprzedaży rok do roku, przy okazji dostało się lodgy i trochę Dusterowi, że jest za drogi, zwłaszcza w topowych wersjach (jeżeli Duster , to tylko w podstawowej wersji). Cytat z programu: "po przesiadce z Astry sedan do Sanndero poczułem ulgę"
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum