No ja jednak wolę podjechać osobiście.
A orientuje się ktoś czy giełda w Słomczynie pod Grójcem w niedziele , to miejsce z częściami (głównie blacharskimi) do Dacii Duster?
Byłem tam kiedyś z 7 lat temu ( i nawet sprzedałem auto :) ) ale nie oglądałem się tam wtedy za częściami ...
Wysłany: 2019-08-25, 08:47 SKLEPY w Warszawie z częściami do Dacii
hej
Wpisujcie znane sklepy z Warszawy z czesciami zamiennymi do dacii .
Ja zacznę :
1. iparts.pl - mają punkt odbioru na Pradze.
2. https://e-autoparts.pl - tez punkt , bardziej na Targowku ul.Lodygowa
3. intercars.pl - maja w kilku punktach w Wwie, ale ceny dosc wysokie , rzadko tam cos kupowalem :/
4. ucando.pl - nie polecam, nic tam nie maja praktycznie do dustera!
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-09-02, 09:33 Re: SKLEPY w Warszawie z częściami do Dacii
corrado napisał/a:
1. iparts.pl - mają punkt odbioru na Pradze.
4. ucando.pl - nie polecam, nic tam nie maja praktycznie do dustera!
Dla ścisłości- teraz wejdź w szczegóły a zobaczysz, że to ta sama firma pod tym samym adresem.
Ucando jest marką iParts dedykowaną do sprzedaży wysyłkowej (bez możliwości odbioru własnego) a administratorem sklepu i wszelkich danych jest iParts.
Zamawiając w Ucando dostajemy paczkę z iParts
Oczywiście ich oferty i ceny mogą się różnić.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2020-09-02, 09:39, w całości zmieniany 2 razy
Swego czasu, gdy jeszcze nie złapaliśmy jednej z hurtowni do francuzów współpracowaliśmy, czasami mieli troszkę fikcyjne stany magazynowe, ale ogólnie do maks. 2 dni wszystko wysyłali. Jak komuś spieszno to okej :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum