Różnie się "Cytrynce" ostatnio wiedzie, ale chociaż wygląda to być może kontrowersyjnie, to przynajmniej nie można firmie odmówić odwagi i praktycznego podejścia - brawo po 3kroć!
(P,NMSP).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2013-11-14, 00:28, w całości zmieniany 1 raz
W realu tak przedłużone Berlingo wygląda nie rewelacyjnie (du...ko mu wręcz wisi) ale to jest samochód "roboczy" i to przedłużenie wiele daje, np. możliwość przewiezienia dłuższych rzeczy jak rusztowanie.
W zwykłej wersji nie mieści się niestety ;/ coś o tym wiem.
Taka wersja już od dawna jest dostępna
Oczywiście, wcale nie są to jedyni przedstawiciele "nawisowców" - wygląda to może niezbyt dobrze, ale jednak cieszę się, że w tych segmentach zazwyczaj liczy się jeszcze przede wszystkim praktyczność.
(Chociaż rzecz jasna mogli - i to tanio! - trochę zaradzić tej dysproporcji przodu nieco go wydłużając. Wystarczyłoby samo inne ukształtowanie plastikowego zderzaka...).
Dominus napisał/a:
Taka wersja już od dawna jest dostępna
Możliwe, ale kiedy 7 lat temu rozważałem berlingo to nie widziałem w cenniku takiego raroga...
Aaaa, boryyyna... (; Obecnie genII ph2, czyli faktycznie - mk4. (Szkoda, że już bez 4x4...).
Maxi rzeczywiście ładniejszy, ale duży rozstaw osi też ma swoje wady - np niższą manewrowość czy sporo wyższy koszt dodatkowej odmiany podwozia. Dobudówka jest w wielu zastosowaniach wystarczająco praktyczna, a sporo tańsza [:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum