Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 DCI 4x4 Prestige Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 726 Skąd: Wro
Wysłany: 2014-05-10, 17:57
czaju napisał/a:
Cytat:
to incydenty, całą sprzedaż Renault/Dacia to nie forum daciaklub, więc w skali to tylko incydenty.
Dokładnie tak samo jak awaria samochodu objętego gwarancją jest incydentem :).
Nie jest to cała sprzedaż, ale skoro w małej próbce problemów jest tak wiele, nawet domniemując że co druga osoba z problemem trafia na Daciaklub, przyznasz że jest tego sporo.
Na decyzję o przemalowaniu tylnej klapy w Sandero czekałem blisko 2 tygodnie (szczęśliwie taka ustarka nie uniemożliwia jazdy samochodem). Czekanie na naprawę gwarancyjną jest standardem.
Szczęśliwie poza gwarancją istnieje jeszcze coś takiego jak Assistance i z którego (u ubezpieczyciela) udało mi się nawet skorzystać (jak mi jakiś gryzoń kable WN w Sandero poobgryzał i samochód po kilku kilometrach).
ja już kończę w tym temacie bo nie bardzo widzę sens pisania, podajesz linka do jakiś szmat pod maską a potem piszesz o usterkach.
Gdybyś miał za swoją kasę coś komuś zrobić, nie mając pewności zwrotu szedłbyś w to? Licząc setki sprzedanych aut?
Zawsze się czeka na takie rzeczy, ja czekałem w mitsubishi a kupiłem l200 za 130k pln a nie dustera i nie ma że boli. Ja też by tak zrobił gdyby to był mój warsztat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum