Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 4x2
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate
Wysłany: 2014-10-07, 22:25 Czego słuchacie w Dacii?
Zainspirował mnie temat o Media Nav :)
Czego słuchacie w Dacii?
Bo ja od dłuższego czasu unikam sieczki typu RMF / Radio Zet / Eska oraz państwowych Jedynek i Trójek, i staram się szukać czegoś lokalnego albo MP3...
Czasem Czwórka - potrafią puścić kawałek dobrej muzy.
A Wy?
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE
Wysłany: 2014-10-08, 06:40
Klekotu sprzęgła, gwizdu pompy wspomagania i dziwnego terkotania od strony rozrządu na zimnym silniku.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Ciekawie brzmi
W pierwszej chwili myślałam, że wokalista śpiewał do czołówki w Zmiennikach. Ale na ich facebooku wygląda na to "ciut" za młodo.
Swoją drogą widzę, że Górnoślązacy są na tyle podobni do R+, że nawet zaśpiewali cover "Ich will", oczywiście po "ślunsku": http://youtu.be/uVTQ1qFm_mw
Ja słucham ostatnio Chiili Zet tylko i wyłącznie! Fajna muza tam leci, a poza tym jest spokojna na moje skołatane nerwy, gdy widzę co niektórzy wyprawiają na drodze
ostatnio przełączyłem radio na rmf classic :) do i z pracy przy muzyce z reguły filmowej. A tak w trasie muzyka z pena (w przyszłości z tableta + dźwięki nawigacji w tle połączenie kabelkiem audio)
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2015-04-01, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Radia nie lubię słuchać...ciągle ta sama sieczka...no czasami może Antyradio, ale i tak najczęściej z pena Slayer, Slipknot, Iron Maiden, Judas Priest,Five finger death punch i inne takie tam spokojne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum