Na początek poszło przyciemnienie szyb niestety efekt jest kiepski i w poniedziałek jadę reklamować
dziś trochę zabawy na kanale i jej efekt
w tygodniu do elektryka żeby podłączył elektrykę później SKP i przy odbiorze "twardego" dowodu stempelek i można podczepić przyczepę
nie robiłem zbliżeń ale pojawiły się jakieś zagięcia lub kawałki folii z docinania na wymiar , na prawej w drzwiach dużo dziur tak jakby "monter" zamiast wypchnąć wodę i powietrze poprzebijał folię i jak wyschła to wygląda jak sitko jutro jadę na poprawki zobaczymy jak mu pójdzie:)
dziś zainstalowana wiązka haka i dodatkowe gniazdo zapalniczki w bagażniku
Ja w wersji 7 os. też nie mam, w miejscu gdzie w 5 os. jest lampka mam tylko klucz do koła zapasowego. Zatem w nocy po otwarciu jest ciemno jak w d... u afroamerykanina
tak mam wersję 7 osób i podświetlenie bagażnika jak kupowałem to było skutecznie zasłonięte pokrowcem z apteczką gaśnicą i trójkątem ale już odsłoniłem tylko nie mam pomysłu gdzie go teraz upchnąć przy rozłożonym 3 rzędzie żeby nie tracić resztki bagażnika:)
Pokorowce zamawiałem w tym sklepie pokrowce cena 500 po negocjacjach z 530 :) tylko że sklep z Olsztyna takze rozmawiałem z panem osobiście i przymierzałem wzornik do deski rozdzielczej -beż eco skóra czarny alcantara
tak ten beżowy jest z prawdziwej skóry ze sztucznej świni:) wybór był taki żeby było łatwiej utrzymać w czystości oparcia przednich foteli bo pasażerowie 2 rzędu mają taką przypadłość że lubią kopać w plecy pasażerów 1 rzędu:)
co do ceny to nawet moja żona mówi że warte są tych pieniędzy poza tym pamiętaj że na 7 miejsc
Ech... zazdraszaczam fabrycznego podświetlenia bagażnika... ( ja mam na te niedoróbkę plan a'la Adam Słodowy... stay tuned ;) )
Namiar na pokrowce wykorzystam bo wyglądają bardzo porządnie :) Mógłbyś dorzucić jakąs fotkę na tył przednich siedzeń? Młody mi ciągle tam buciory wyciera :/
Życzę setek tysięcy kilometrów w zdrowiu i szczęściu :)
Pozdrawiam
Stan
Ostatnio zmieniony przez Stan 2015-08-25, 21:11, w całości zmieniany 2 razy
w weekend zrobię a wyglądają tak samo jak 3 rząd czyli beżowa eko skóra także widać będzie ładnie ślady ale łatwo się zmyją mam taką nadzieje bo moje asy też nie potrafią trzymać nóg bez kopania w fotel kierowcy i pasażera :)
oraz dzisiejsze dzieło w dzień słabo widoczny efekt
oraz w nocy słabo widać samochód
przewód przeciągnięty pod uszczelką bagażnika i wciśnięty pod plastikową osłonę w lampę włożony we wtyczkę a pod żarówkę włożona blaszka ze starej lampy także bez lutwania żarówki
Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI 84 KM
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance Plus Pomógł: 55 razy Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 1601 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2015-11-01, 09:33
Dla jednych dużo a kierowca ciężarówki powie, że tyle to on robi w jedną stronę z towarem. Jeździ sie jak jest potrzeba, chyba, że ktoś lubi przejażdżki w stronę zachodzącego słońca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum