Marka: g..o wort
Model: Tourneo Grand Connect
Silnik: 1.5
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Cze 2014 Posty: 1073 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2016-06-07, 21:34
jakubbrenner napisał/a:
Moja Lodzia zyskała nowe wnętrze:) dostosowane do warunków polowych.
K.
O, brat Minicamperowicz ;)
(ja mam tak: http://www.daciaklub.pl/f...1700641#1700641 )
Czy można liczyć na kilka słów więcej:?
- Co to za materace? Zamawiałeś na wymiar? jaką mają wysokość?
- Ile waży Twój "mebel"?
- Mógłbyś coś doprecyzować o moskitierach? Jak je wykonałeś,jak się je montuje?
Ostatnio zmieniony przez Lza 2016-06-07, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Materace kupiłem w Jysk już jakiś czas temu, grubość 7-8cm teraz są trochę inne wymiary ale spokojnie się mieszczą:) Aktualna cena ok. 100zł
Mebelek waży ok. 25kg
Co do moskitiery kupiłem w Auchan arkusz 250 x 300 i sam docinałem.
W zestawie był też rzep który dokleiłem do klapy i wlot mamy zabezpieczony.
Na okno wyciąłem zbliżoną formę i na sztywno wcisnąłem naddatek do uszczelki - trzyma dobrze, nie koliduje z mechanizmem.
Wspomnę tylko że moskitiera nie jest ze słabego " szarpanego" materiału tylko z grubego tworzywa sztucznego.
Marka: Dacia
Model: Logan II
Silnik: 0.9 TCe Easy-R
Rocznik: 2016
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2016 Posty: 248 Skąd: Poznań
Wysłany: 2016-07-20, 14:19 Re: wersja dla leniwych
opos napisał/a:
Poszedłem na łatwiznę i dokonałem odpowiedniego zakupu w IKEA. [url=http://obrazki.elekt...umb.jpg]Obrazek[/url] nie trzeba nic przerabiać. do wyboru duża i mała kuweta oraz półka którą można wysunąć.
Spania nie będzie bo rodzina się nie mieści. Półka służy tylko do gotowania w warunkach polowych i przechowywania żarełka,coby za każdym razem nie wywracać wszystkiego w bagażniku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum