Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2954 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2017-05-28, 17:23 Czy jest mozliwa zmiana wyswietlania predkosci.MN
Pytanie kieruje do znawcow, programistow, MN:
Czy jest taka mozliwosc zmiany wyswietlanej predkosci(foto2) tak jak na foto1. Tzn ograniczenie widoczne w malym znaku i ponizej wyswietlanie aktualnej predkosci. Jezeli predkosc nie jest przekroczona cyferki sa biale, jak przekroczona to czerwone?
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2017-05-29, 16:47 Re: Czy jest mozliwa zmiana wyswietlania predkosci.MN
shrek napisał/a:
Pytanie kieruje do znawcow, programistow, MN:
Czy jest taka mozliwosc zmiany wyswietlanej predkosci(foto2) tak jak na foto1. Tzn ograniczenie widoczne w malym znaku i ponizej wyswietlanie aktualnej predkosci. Jezeli predkosc nie jest przekroczona cyferki sa biale, jak przekroczona to czerwone?
Tak jest w standardzie w I-go 9.
Jak to zrobić w 8 która jest zainstalowana w MN - już nie pamiętam.
Marka: Renault
Model: Megane II ph II
Silnik: dCi
Rocznik: 2008
Wysłany: 2017-05-30, 17:45
Mam MNEvo z tą nakładką zmieniającą wygląd jednak po kliknięciu w przycisk z filmiku nie mam połowy z tych ustawień^^
Widzę że zamiast znacznika - strzałki, masz model samochodu - to też jest możliwe poprzez zmianę w ustawieniach? Też nic takiego u siebie nie widzę :(
Mam MNEvo z tą nakładką zmieniającą wygląd jednak po kliknięciu w przycisk z filmiku nie mam połowy z tych ustawień^^
Widzę że zamiast znacznika - strzałki, masz model samochodu - to też jest możliwe poprzez zmianę w ustawieniach? Też nic takiego u siebie nie widzę :(
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2954 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2017-06-10, 11:45
jas_pik napisał/a:
Coś takiego jest pewnie możliwe - ale ja tego nie potrafię zrobić.
Sprawdź czy branding zrobiony dla MNEvo zadziała na MN
No to juz ci pisze, ze nie dziala.
Dwa dni temu to podmienilem i po podmianie nie wiem czemu noe moglem juz wejsc do windows-a , wiec zostawilem- nawigacja dzialala.
Teraz Fiona mi dzwoni i mowi, ze mapy jakby wariowaly, wylaczyla,wlaczyla, i dupa" zgadzam sie " niepodswietlony
Jas_pik wgrac plik ratunkowy?
I widzisz jas_pik ja ku..a takich zeczy nie moge ruszac, bo zaraz sprzet uceglam. ZYCIE.
Bywa :)
Zacznij od wgrania plików tze dboot i secure bootloader z tematu uwolnienia MN 4.0.6 . Wtedy wejdziesz do MN i przywrócisz stare pliki .
Ja nie mam żadnego MN do testów
Musisz podmienić z powrotem te pliki które podmienaiłeś.
Ale jesli dalej będzie szary to musisz rozpoczać od wgrania pliku ratunkowego 2GB i powtórnie zrobić całe uwolnienie .
Od tej chwili już jesteś fachowcem od uwalniania MN :)
Możesz zacząć zarabiać w swoich okolicach ( i w FR i w PL)
Jak widzisz jest na to zapotrzebowanie :)
Teraz Ty też
A ja w sumie to dzięki Tobie - gdyby nie Twoje MN które wysłąłeś do mnie w celu znalezienia rozwiązania dla Connect Diag Tool , to raczej nie zacząłbym rozgryzać tego systemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum