Marka: Renault
Model: Fluence
Silnik: Limited
Rocznik: 2016
Wysłany: 2017-11-01, 12:45
No to masz szczęście - ja niestety miałem takie jak kolegi pluto - "na prostokąt" stąd całe zamieszanie - komplet "nówek" w ASO - 160zł...
Żeby jeszcze te "nówki" były trwałe - a tu po 2-3 miesiącach mazały totalnie.
Pozdrawiam
Pabloo
Ostatnio zmieniony przez Pabloo 2017-11-01, 12:46, w całości zmieniany 1 raz
Na allegro mozna kupic bosch aerotwin za 97 zl.
Wiem, ze to kupa kasy, ale w firmowym rapidzie takie kupuje i uwazam, ze sa zaje. Na pewno lepsze niz bosch jakis tam eco za 50 zl i o niebo lepesze niz wycieraczki z marketu.
Aha, po poltora roku i ponad 30 tys km wymienilem, bo zostawialy mini paseczki, a ze firma placi, to sie nie krepuje :D
_________________ Dacia Logan MCV 2 FL, 1.2 16v
Ostatnio zmieniony przez goswee 2017-11-02, 06:02, w całości zmieniany 1 raz
48cm lub 45 podają katalogi dla samochodów od 03.2015
Rozumiem, że wraz ze wzrostem rocznika Sandero maleje długość wycieraczek?
Pewnie Sandero III będzie miało zamiast wycieraczek szmatkę do wycierania...
U mnie w Sandero z 2014 był haczyk, ale miałem problem ze zdjęciem fabrycznych - coś się "przyssało" do metalu (być może haczyk złapał coś w locie ;)) i nie mogłem wyjąć jednej wycieraczki. Na szczęście po kilku minutach puściło i wymiana poszła gładko. Zdecydowałem się na Hella Wiper Blades WP 22 i 20 (dla pasażera) i na razie pracują ładnie i ciszej niż fabryczne. Cena około 40 zł za komplet. Dodam że fabryczne miałem ponad 4 lata i dopiero jakiś miesiąc temu przestały efektywnie czyścić szybę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum