Piszesz tak nieskładnie że trudno zrozumieć o co Ci chodzi.
Masz standardowe radio i chcesz wymienić na MediaNav (MN3)
Wyjmij swoje radio i zobaczysz że obecne jest podpięte za pomocą przejściówek , jak sięgniesz głębiej to znajdziesz standardowe wtyczki do MN ( 24 i 12 pinowe)
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1955 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2019-05-10, 20:40
Autor tematu w swoim Dusterze posiada Oryginalne radio i chciałby je wymienić nie na MNE tylko na inny radioodtwarzacz 2 Dinowy. Żeby to zrobić pewnie będzie musiał zakupić adapter z RENAULT ( Dacia) na ISO i tule.
Autor tematu w swoim Dusterze posiada Oryginalne radio i chciałby je wymienić nie na MNE tylko na inny radioodtwarzacz 2 Dinowy. Żeby to zrobić pewnie będzie musiał zakupić adapter z RENAULT ( Dacia) na ISO i tule.
szukalem adapterow tylko nie znalazlem pasujacych do tych wystajacych na zdjeciu wtykow
szukalem adapterow tylko nie znalazlem pasujacych do tych wystajacych na zdjeciu wtykow
Przecież to na Twoim foto wtyczki z przejściówki - głębiej masz podczepione właściwe wtyczki i do nich szukaj ewentualnych przejściówek
Przecież to na Twoim foto wtyczki z przejściówki - głębiej masz podczepione właściwe wtyczki i do nich szukaj ewentualnych przejściówek
A mógłbyś powiedzieć jak wyjąłeś fabryczne i czy dużo roboty ?
Czy przyciski z kierownicy działają ?
Czy tylna kamera fabryczna działa ?
Czy można podłączyć pada do gier ?
montaz kilka srubek robota na 15 minut chyba ze kamery podlaczenie to troche trwa aby kable puscic
Przyciski dzialaja dodaja do tego canbus
Kamra dziala
nie mam pojecia czy pad dziala
Z jednej strony lepszy wiekszy wyswietlacz 9 cali ale dotyk dziala chyba roznie w tych radiach ?
w tym poscie jest zdjecie wczesniejszego radia bez przyciskow i decyzja po testach obu wyszedl na plus z przyciskami. W trakcie jazdy latwiejsza obsluga przy dotykowym szukanie aplikacji tu sa skroty. Ten ma szybsze dzialanie nie zamula i wydaje sie ladniejsze w samochodzie
Marka: Duster
Model: Duster
Silnik: 1,6
Wysłany: 2019-05-30, 08:07
djiksik napisał/a:
w tym poscie jest zdjecie wczesniejszego radia bez przyciskow i decyzja po testach obu wyszedl na plus z przyciskami. W trakcie jazdy latwiejsza obsluga przy dotykowym szukanie aplikacji tu sa skroty. Ten ma szybsze dzialanie nie zamula i wydaje sie ladniejsze w samochodzie
A to bez przycisków nie zostało CI luzem ? To bym może odkupił od Ciebie :)
tomeveris napisał/a:
cześć
też się nad takim zastanawiam, czy faktycznie nic nie trzeba przerabiać? podpinamy kostki i już?
sterowanie z pod kierownicy i fabryczna kamerka cofania działają normalnie?
kamerke też normalnie podpinamy czy trzeba kombinować?
a jakiś kabelek USB też masz?
Z tego co wiem od Chinczyka nie trzeba nic przerabiać, zdejmujesz obudowę odkręcasz 4 srubki i wpinasz kostki. Kierownica i kamera tylnia działa.
Panowie a widział któs może takie rozwiązanie z Androidem:
Tutaj tylko wersja pod Android Auto i do tego słaba rozdzielczość ale możliwy ruch pionowy za to cena z kosmosu:
Tutaj tylko wersja pod Android Auto i do tego słaba rozdzielczość ale możliwy ruch pionowy za to cena z kosmosu:
jeśli chodzi o alpine to też do tego doszedłem i się zastanawiałem ale... fakt bardzo drogie urządzenie i z tego co widziałem na jakimś filmiku to po podłączeniu nie działało sterowanie spod kierownicy wiec możliwe że do tego musiałby być jeszcze dodatkowy moduł do sterowania radiem z kierownicy, tak mi się wydaje, heh i nie wiadomo jeszcze co np z kamerką fabryczną
Poszukajcie danych technicznych i porównajcie jakość dźwięku .
Ja już jestem odrobinę przygłuchy ( wiek i nagłaśnianie setek koncertów zrobiły swoje) ale jak słyszę jak grają te chińczyki nawet przy małej mocy to zniekształcenia dźwięku zbytnio mnie denerwują.
tak to zawsze jest niestety coś za coś... dlatego po bardzo długich rozmyślaniach na ten temat i nieudanym zamówieniu nowego MNE3, umówiłem się na przyszły tydzień na montaż tego cuda http://www.kenwood-electr...dia/DMX7018BTS/
mam nadzieję że nie będę żałował...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum