Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

 Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
Android Auto - radio
Autor Wiadomość
Angerello 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 SCe
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige
Wiek: 32
Dołączył: 03 Lut 2019
Posty: 32
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-04-28, 10:09   Android Auto - radio

Czy istnieje jakiś "sposób" aby przy włączonym android auto mieć możliwość przeglądania stacji radiowych itd.? Aktualnie stacje radiowe można przełączać wajchą pod kierownicą i czy na tym możliwości AA się kończą?
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Sandero
Silnik: 1,2 lpg
Rocznik: 2017
Wersja: Sandero
Pomógł: 63 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3740
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-04-28, 19:52   

Nie ma innego rozwiązania dla wbudowanego.
Ale masz za to możliwość słuchania radia internetowego przecież
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
http://bit.ly/2Nuk7Fs
 
buladag 


Marka: Dacia
Model: Lodgy SL Techroad
Silnik: 1.6
Wersja: Techroad 7 os.
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 28 Maj 2019
Posty: 435
Skąd: -:-
Wysłany: 2020-04-30, 22:55   

jas_pik napisał/a:
Nie ma innego rozwiązania dla wbudowanego.
Ale masz za to możliwość słuchania radia internetowego przecież

Jak?
 
Obywatel MK 



Marka: Dacia
Model: Duster II Blanc Glacier
Silnik: 1.6 SCe
Rocznik: 2019
Wersja: Prestige
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 10 Gru 2018
Posty: 672
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2020-05-01, 00:32   

np. przez instalację aplikacji w telefonie zgodnej z AA.
_________________
Browar domowy Mariampol
 
Angerello 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 SCe
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige
Wiek: 32
Dołączył: 03 Lut 2019
Posty: 32
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-05-22, 09:52   

Obywatel MK napisał/a:
np. przez instalację aplikacji w telefonie zgodnej z AA.


Np. jakiej aplikacji? :)
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Sandero
Silnik: 1,2 lpg
Rocznik: 2017
Wersja: Sandero
Pomógł: 63 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3740
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-05-22, 12:44   

Dowolnego radia internetowego lub chociazby YT ( które na AA/CP) działa w wersji dźwiękowej a nie video
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
http://bit.ly/2Nuk7Fs
 
Łukasz_Kuczol 



Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.3 TCe 150KM FAP
Rocznik: 2020
Wersja: Prestige
Dołączył: 19 Maj 2020
Posty: 10
Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2020-05-22, 15:49   

A czy istnieje jakiś sposób, aby do AA dołączyć swoją ulubioną aplikację (np: Yanosik)?
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Sandero
Silnik: 1,2 lpg
Rocznik: 2017
Wersja: Sandero
Pomógł: 63 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3740
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-05-22, 18:29   

Nic nie trzeba dołaczać jeśli masz aplikacje zgodną z AA ( np Yanosika) na telefonie to zobaczysz ją w AA.
Tylko po co skoro 100 krotnie lepsza jest aplikacja Waze i nie robi Ci kradzieży danych i energi z telefonu jak Yanosik a że właścicielem Waze jest Google to korzysta że wszystkich danych Googla ( jest znacznie lepszy od Google Maps) i ma świetną funkcjonalność bo niczego nie muszisz wpisać jako adres wystarczy że powiesz a nawigacja sama Cię już zaprowadzi .
Kontrole Policji i inne zdarzenia będą pewniejsze i nie będzie jak w yanosiku wisiałay informacje od kilku godzin nieaktualne .
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
http://bit.ly/2Nuk7Fs
 
Łukasz_Kuczol 



Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.3 TCe 150KM FAP
Rocznik: 2020
Wersja: Prestige
Dołączył: 19 Maj 2020
Posty: 10
Skąd: Wielkopolska
  Wysłany: 2020-05-22, 23:20   

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :-D
Nie pozostało mi nic innego, tylko wypróbować WAZE.

P.S. Yanosik chyba nie jest zgodny z AA, mając go w telefonie niestety nie widzę go na ekranie Navi z AA
 
buladag 


Marka: Dacia
Model: Lodgy SL Techroad
Silnik: 1.6
Wersja: Techroad 7 os.
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 28 Maj 2019
Posty: 435
Skąd: -:-
Wysłany: 2020-05-22, 23:29   

Nie, nie ma i nie będzie Yanosika na AA. Z resztą ta aplikacja i tak straciła już dawno sens, a teraz jak nawet google mapy mają ostrzeżenia to już w ogóle.
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Sandero
Silnik: 1,2 lpg
Rocznik: 2017
Wersja: Sandero
Pomógł: 63 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3740
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-05-23, 00:03   

Y jest na CP ( u mnie się wyświetla na MN3 pracującym na IOS) , czyli na AA też. Ale nie polecam stosować go .
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
http://bit.ly/2Nuk7Fs
 
buladag 


Marka: Dacia
Model: Lodgy SL Techroad
Silnik: 1.6
Wersja: Techroad 7 os.
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 28 Maj 2019
Posty: 435
Skąd: -:-
Wysłany: 2020-05-23, 00:10   

Nie, nie ma Yanosika na AA bo Google nie dopuszcza innych producentów nawigacji do AA.
Również na AA dostępny jest jedynie płatny YT Music, zwykły jest niedostępny na AA, a uruchomiony z poziomu telefonu przesyła po prostu dźwięk po BT.
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Sandero
Silnik: 1,2 lpg
Rocznik: 2017
Wersja: Sandero
Pomógł: 63 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3740
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-05-23, 00:18   

buladag napisał/a:
Nie, nie ma Yanosika na AA bo Google nie dopuszcza innych producentów nawigacji do AA.
Również na AA dostępny jest jedynie płatny YT Music, zwykły jest niedostępny na AA, a uruchomiony z poziomu telefonu przesyła po prostu dźwięk po BT.

Napisałem że YT( muzyka) i Yanosik są dostępne dostępny na IOS czyli CP .
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
http://bit.ly/2Nuk7Fs
 
buladag 


Marka: Dacia
Model: Lodgy SL Techroad
Silnik: 1.6
Wersja: Techroad 7 os.
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 28 Maj 2019
Posty: 435
Skąd: -:-
Wysłany: 2020-05-23, 00:19   

jas_pik napisał/a:
Y jest na CP ( u mnie się wyświetla na MN3 pracującym na IOS) , czyli na AA też. Ale nie polecam stosować go .
 
buladag 


Marka: Dacia
Model: Lodgy SL Techroad
Silnik: 1.6
Wersja: Techroad 7 os.
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 28 Maj 2019
Posty: 435
Skąd: -:-
Wysłany: 2020-05-23, 00:20   

jas_pik napisał/a:
Dowolnego radia internetowego lub chociazby YT ( które na AA/CP) działa w wersji dźwiękowej a nie video
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne