Wysłany: 2021-04-27, 20:04 Aktualizacja softu z 1.0.13.1 na 1.0.15.1
Aktualizacja softu z 1.0.13.1 na 1.0.15.1
Zmieniłem soft za pomocą "Dacia Media Nav Evolition Toolbox"
Mój stary telefon zaczął działać z Android Auto.
Niestety skrypt uruchamiający odtwarzacz wideo przestał działać. Po jego wgraniu znika oznaczenie wersji systemu i po wejściu w "aktualizację map" system nie zbiera danych na pendrive.
Po uruchomieniu skryptu "odinstalowującego" odtwarzacz wideo wszystko wraca do normy.
Widok satelitów też działa jak by inaczej. Wcześniej pokazywało że jest 14-19 satelitów teraz pokazuje 9-12 satelitów.
Mimo wgranych licencji od pewnego czasu nie widać komunikatów TMC.
Po zmianie softu zaczął działać "medianavtoolbox unleashed". Teraz bez problemu można dodawać i odejmować mapy oraz inne "akcesoria".
Czy jest jakiś nowszy skrypt uruchamiający odtwarzacz wideo przy najnowszym sofcie?
Są. Nie ma tylko skryptu odtwarzacza wideo. Myślę z tego powodu do powrotu do starszego softu. Chyba że jest jakiś pomysł na odtwarzanie wideo na najnowszym sofcie.
Sprawa rozwiązana. Na nowszym sofcie playery nie działają. Ściągnąłem skrypt ze strony goduster który w systemie zmienił oznaczenie wersji na 1.0.13.1. dzięki temu mogłem odpalić update.lgu z wersją 1.0.13.2. Wybrałem tą wersję gdyż na rosyjskich forach było info że wersja 1.0.13.3 może powodować problemy. Po wszystkim zainstalowałem skrypt video który działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum