Co można sądzić o zdjęciu ekranu doklejonego do deski, nie znamy ani modelu, ani parametrów i co najważniejsze w takim przypadku: jak działa.
Chyba liczysz że Cię ktoś pochwali.
Ostatnio zmieniony przez Black Dusty 2024-02-12, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-02-14, 12:22
Taka stacja wygląda dobrze. Ale jak dla mnie te sprzęty na Androidzie to jest taki trochę przerost formy nad treścią i nic takiego u siebie bym nie chciał.. No i znaczna część z nich daje euforię tylko na początku użytkowania a z biegiem lat zaczynają "zamulać" dokładnie jak smartfony i ciężko jest je ponownie uzdrowić.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2024-02-14, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Ford/Dacia
Model: Fiesta/Duster
Silnik: 1,4i LPG/ Blue dCi 115 4WD
Rocznik: 2013 Trend, GoldX/2020 Ptestige Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Mar 2014 Posty: 369 Skąd: KR
Wysłany: 2024-02-15, 09:21
Po prawie trzech latach użytkowania podobnego (6/64), mogę napisać, że faktycznie odrobinę zwolnił, ale jest OK. Zależy jakie kto ma wymagania oczywiście.
Czy kupiłbym drugi raz? Cóż, gra i wygląda lepiej niż MN, a i film jakiś można zapuścić 😉
Dla samej nawigacji na androida, podszedł bym chyba w tablet. No ale lepiej gra niż MN.... Sam nie wiem 🤔
_________________ miała być Sandero Laureate tce, jest Fiesta mk7, no i Duster
Junsun V1 Pro 6G+128G
Działa zaskajująco dobrze model jest dobrany do Dustera z dedykowaną ramką
Wymienia się stare radio wraz z ramką
Coś trzeba rzeźbić czy tylko wyjmuje się stare i podpina nowe / mam dustera z 2021 ale zwykłe radio /
Czy działa sterowanie z manetki pod kierownicą ?
I jak to nie tajemnica to podaj jakieś info gdzie kupiłeś ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum