Co można sądzić o zdjęciu ekranu doklejonego do deski, nie znamy ani modelu, ani parametrów i co najważniejsze w takim przypadku: jak działa.
Chyba liczysz że Cię ktoś pochwali.
Ostatnio zmieniony przez Black Dusty 2024-02-12, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 118 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 4015 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-02-14, 12:22
Taka stacja wygląda dobrze. Ale jak dla mnie te sprzęty na Androidzie to jest taki trochę przerost formy nad treścią i nic takiego u siebie bym nie chciał.. No i znaczna część z nich daje euforię tylko na początku użytkowania a z biegiem lat zaczynają "zamulać" dokładnie jak smartfony i ciężko jest je ponownie uzdrowić.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2024-02-14, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Ford/Dacia
Model: Fiesta/Duster
Silnik: 1,4i LPG/ Blue dCi 115 4WD
Rocznik: 2013 Trend, GoldX/2020 Ptestige Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Mar 2014 Posty: 371 Skąd: KR
Wysłany: 2024-02-15, 09:21
Po prawie trzech latach użytkowania podobnego (6/64), mogę napisać, że faktycznie odrobinę zwolnił, ale jest OK. Zależy jakie kto ma wymagania oczywiście.
Czy kupiłbym drugi raz? Cóż, gra i wygląda lepiej niż MN, a i film jakiś można zapuścić 😉
Dla samej nawigacji na androida, podszedł bym chyba w tablet. No ale lepiej gra niż MN.... Sam nie wiem 🤔
_________________ miała być Sandero Laureate tce, jest Fiesta mk7, no i Duster
Junsun V1 Pro 6G+128G
Działa zaskajująco dobrze model jest dobrany do Dustera z dedykowaną ramką
Wymienia się stare radio wraz z ramką
Coś trzeba rzeźbić czy tylko wyjmuje się stare i podpina nowe / mam dustera z 2021 ale zwykłe radio /
Czy działa sterowanie z manetki pod kierownicą ?
I jak to nie tajemnica to podaj jakieś info gdzie kupiłeś ..
Witam,
Mam problem ponieważ gdy wrzucam wsteczny nie włącza mi się kamera cofania za każdym razem co może być przyczyną takiego zachowania ?
( Raz się włączy, 10 razy nie !!! ) nadmienie że kamera jest sprawna bo jadąc do przodu mogę zmieniać widok kamery przód- tył.
Radio Janson v1
_________________ cjarko
Ostatnio zmieniony przez cjarko1 2025-07-31, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum