Witam...mam pytanko może ktoś coś wie i podpowie, sąsiadowi nie wiem jak zginął odbojnik klapy bagażnika przy dacia duster III, i prosi o podpowiedż czy będzie pasował z innej starszej wersji ewentualnie gdzie kupić bo w aso na pewno będzie na zamówienie i drogo.
A gdyby ten nowy Duster wyglądał tak:
https://www.youtube.com/watch?v=lieghKFy39A
To chyba tylko czyjaś fantazja, ale podoba mi się o wiele bardziej i z zewnątrz, i w środku.
Marka: Dacia
Model: NOWY DUSTER 3
Silnik: 1,0 ECO-G
Rocznik: 2024
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1254 Skąd: Warszawa
Wysłany: Dzisiaj 6:20
Od dzisiaj działa nowa aplikacja na telefon , wcześniej anonsowana przez Renault Group, pod nazwą Dacia Travel Companion. Jest dostępna w sklepie, logowanie tym samym hasłem co w My Dacia. Zarządza podróżą, kontroluje kierowcę, sygnalizuje zmęczenie i określa kiedy należy zrobić przerwę w podróży.
Dacia Travel Companion oferuje przystanki, które pozwolą Ci odetchnąć i naładować baterie, a także zapewnią rozrywkę, możliwości kulturalne lub po prostu szansę na zrobienie sobie przysługi.
Dzięki funkcji spersonalizowanych sugestii, każda przerwa staje się okazją do odkrywania miejsc, które odpowiadają Twoim preferencjom i potrzebom na planie podróży.
Niezależnie od tego, czy jesteś smakoszem, miłośnikiem kultury, czy po prostu szukasz chwili relaksu, czy potrzebujesz znaleźć warsztat samochodowy, bankomat czy aptekę, Dacia Travel Companion dostosowuje się do Twoich okoliczności i pragnień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum