No jak to.. To powazne forum ! Tylko rzeczowe i merytoryczne dyskusje ! Zwlaszcza w dziale DACIA ! :P Sandero jest najsliczniejszym autem swiata, kto tego nie wie poprostu jest glupi i tyle ! ;)
11 dni jesteśmy razem z moją MCV ale jak do tej pory nikt jeszcze nie zdążył mnie zasypać pytaniami. Nie posiadając jeszcze swojej przez miesiąc przyglądałem się dyskretnie, czasami nadkładając drogi jednej z MCV-ek zaparkowanej na sąsiedniej ulicy... Okazało się że to sąsiada z mojej klatki schodowej myślałem że będę oryginalny, a wyszło że papuguję
ja tak jezdzac po Łodzi czasem ktos sie jeszcze zapyta ale u nas jezdi juz tak duzo mcv ze szko poprostu ja codziennie widze po kilka sztuk :)
Nawet identiko jak moje jezdza z oklejonymi szybkami chyba ze 3 szt.
Ale takich felg nie maja :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: Dacia
Model: Logan MCV oraz MCV II
Silnik: 1,6 MPI oraz TCe 90 E-R
Rocznik: 2009 oraz 2017
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 196 Skąd: okolice Poznania
Wysłany: 2009-07-05, 22:45
No to zostałem przepytany
Jadąc z Kiekrza do domu zatrzymałem się by kupić czereśnie. Sprzedawca od razu zagadał o Draculę, mówił, że szukał samochodu z dużym bagażnikiem, ale kupił w końcu Chryslera Cruisera (15 l gazu/100). Mówił, że oglądał parę razy MCV gdzieś na parkingu, widział w necie ceny, ale... jakby nie miał zaufania. A facet twierdził, że miał już w życiu dwadzieścia parę samochodów i zna się na tym. Drakula mu się podobała
A facet twierdził, że miał już w życiu dwadzieścia parę samochodów i zna się na tym. Drakula mu się podobała
Znacznej większości znajomych i rodziny podoba się moja Rumuneczka, a jak ktoś coś ma "anty" do daję kopa w du...ę Żartowałem odsyłam do naszego forum, literatury okrutnych dziennikarzy motoryzacyjnych, a na końcu proponuję zgłosić się na jazdę próbną
Marka: była Dacia, jest Toyota
Model: Sandero, Auris Touring Sports
Silnik: 1,6 (132 KM)
Rocznik: 2015 Pomógł: 13 razy Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 1501 Skąd: Ozorków
Wysłany: 2009-07-13, 19:16
walther napisał/a:
Znacznej większości znajomych i rodziny podoba się moja Rumuneczka, a jak ktoś coś ma "anty" do daję kopa w du...ę Żartowałem odsyłam do naszego forum, literatury okrutnych dziennikarzy motoryzacyjnych, a na końcu proponuję zgłosić się na jazdę próbną
dzis wychodze z manufakturki a konkretnie L.M.
ide sobie w strone samochodu raczki mam zajete i tak patrze ze najpierw podeszla jedna osoba pozniej 2,3 4 osoba stoja i ogladaja. podszedlem polozylem zakupy obok auta i mowie ze moge pokazac autko do obejrzenia. troszke sie speszyli ale zamienili 2 zdania i poszli sobie.
hmm czyli wzbudza zainteresowanie nadal to cieszy ;)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: była Dacia, jest Toyota
Model: Sandero, Auris Touring Sports
Silnik: 1,6 (132 KM)
Rocznik: 2015 Pomógł: 13 razy Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 1501 Skąd: Ozorków
Wysłany: 2009-09-20, 20:00
W firmie w której pracuję miałem na szkoleniu techników z Rumuni i kiedy zobaczyli, że wysiadam z Dacii podeszli i spytali czy uważam, że to dobry samochód.Odpowiedź moja ,,tak oczywiście".Spytałem jaka jest ich ocena i jednogłośnie powiedzieli, że Rumuni zadowoleni są z samochodów dodając na końcu ,,DACIA TO BARDZO DOBRY SAMOCHÓD"
Wczoraj kolega opowiadał jak to miał przewieźć dość ciężki ładunek kangurem. Stwierdził, że: kangury, berlinga, skody pickup i inne takie nadają się do przewożenia (co najwyżej) chipsów. Wiem, że Daćka mu się nie podoba (sedan jeszcze bardziej niż MCV ) ale skoro w powyższym spisie chipsowozów jej nie ma to to jest pochwała!!!
Ostatnio zmieniony przez Beckie 2009-12-15, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum