Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-08-11, 10:07
Czy ekipa z Lublina może sie stawić? Wybieram się z dzieciakami do Wawy do ZOO lub MPW. Może uda się połączyć oba iwenty...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Jako o miejscówce myślałem najpierw o okolicach salonu Dacii na Puławskiej - na miejscu można by coś pooglądać, a w okolicy jest trochę terenów zielonych, łącznie z kilkoma stawami i jeziorkami. Wszystkie zakłady Renault Warszawa są jednak w piątek zamknięte na głucho - dzień wolny za 15 sierpnia - więc nie ma to chyba większego sensu.
No chyba że większości chętnych okolica pasowałaby ze względów dojazdowych? Tak czy owak musiałbym podjechać zrobić wizję lokalną, bo oglądanie przez Zumie to gorzej niż lizak przez szybę <;
To samo dotyczy innych zielonych miejsc - a jest w czym wybierać, tylko nie wiem czy szukać raczej na peryferiach, czy bliżej centrum?
No chyba że wolelibyście pełnię cywilizacji, to pozostaje parking jakiegoś centrum handlowego... (;
(Dziś w Wawce pada, ale w piątek pogoda ma być już lepsza...).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-08-11, 14:54, w całości zmieniany 2 razy
Na miejsce kolejnego spotkania proponuję okolice Biblioteki Uniwersyteckiej w Warszawie (GoogleMapy / Zumi ) - konkretnie: parking na tyłach, wzdłuż Wybrzeża Kościuszkowskiego, na samym końcu (na mapach widać zaczynającą się tam czerwoną kostkę brukową).
Nikt nie zgłaszał zastrzeżeń, więc zbiórka o godz. 17 (;
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-08-13, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem jak inni, ale ja będę na pewno chwilę wcześniej i jeśli się ktoś zapowie, to poczekam aż do skutku - więc zapraszam. (Jakby co: 796-LAISAR, czyli ...524727).
A trafić jest bardzo prosto - zwłaszcza jak się wcześniej obejrzy mapy (; W razie czego można zawsze pytać o drogę - miejsce jest raczej dobrze znane.
buw.jpg Dokładnie TU (:
Plik ściągnięto 14188 raz(y) 102,8 KB
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-08-14, 10:35, w całości zmieniany 5 razy
To na pewno była inwigilacja. Panowie policjanci dyskretnie przysłuchiwali się naszej rozmowie zapewne dlatego żeby wysłuchać opinii o Dacii "z pierwszej ręki" Może nasza policja planuje zakup MCV jako policyjne radiowozy?
P.S. W Twoim wpisie w mój nick wkradła się mała literówka, zabrakło "e"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum