Pablo78, ale chyba musiałeś założyć nieco inny rozmiar opony? Bo z tego co pamiętam to Access i Ambiance miały takie same rozmiary, a ja chciałem kupić całoroczne i nic w tym rozmiarze nie było.
Teraz mam zimowe Fulda Kristall Gravitio.
_________________ Dacia Logan 1.4 MPI 75 KM, wersja Access + poduszka pasażera
2007 - 2012, ok. 86 tys. km
To był naprawdę fajny wóz!
www.psur.pl - moja strona o podróżowaniu po Polsce
Ostatnio zmieniony przez psur 2009-12-15, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Kia
Model: cyd kombi
Silnik: 1.6 a/t
Rocznik: 2008 Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 219 Skąd: Warszawa Bielany
Wysłany: 2009-12-15, 17:23
Beckie napisał/a:
borys68 napisał/a:
Mieszkam w Warszawie i nie widzę potrzeby opon "na śnieg".
Jeśli masz możliwość nie stawienia się do roboty w wyznaczone miejsce, na wyznaczoną godzinę kiedy spadnie śnieg - to tylko pozazdrościć.
Do pracy jeżdżę zazwyczaj zbiokomem, bo nie mam gdzie tam zaparkować. Ew. wezmę taksówkę. A śnieg na warszawskich ulicach widuję dwa, trzy razy do roku.
Beckie napisał/a:
No bo chyba aż takiego zaufania do służb odpowiedzialnych za zimowe utrzymanie dróg to jednak nie masz?
Patrz wyżej. A i tak dla tych dwóch, trzech razy w sezonie mi się nie chce.
Pablo78, ale chyba musiałeś założyć nieco inny rozmiar opony? Bo z tego co pamiętam to Access i Ambiance miały takie same rozmiary, a ja chciałem kupić całoroczne i nic w tym rozmiarze nie było.
Teraz mam zimowe Fulda Kristall Gravitio.
Zgadza sie Piotrek, sa troche wieksze, ale idealnie pasują. Zapomniałem jaki dokładnie rozmiar, ale zerkne dzisiaj to napiszę, bo jestem w pracy innym autkiem
Masz rację, nie ma Navigatorów całorocznych w naszym rozmiarze R14 165/85, ani nawet żadnych innych całorocznych tez nie znalazłem
[ Komentarz dodany przez: KaS602: 2009-12-17, 22:32 ] Tu miała być tylko ankieta kto, czego używa, więc cała "przepychanka" na temat wyższości "zimówek" nad oponami letnimi została wydzielona tu : http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2712 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum