ech no to ja miałem farta raczej, w kwietniu poszedłem do salonu, obejrzałem, przejechałem się na próbnej no i zacząłem zamawiać... termin na październik Hm, a ja na to, że auto na już potrzebuję... chwilka konsternacji jakaś idea no i poleciał sprawdzić bo coś mu się skojarzyło, że ktoś zrezygnował... pogrzebał w papierach no i... jest taki 4x4, czarna perła, wszystko z pakietem look oprócz skóry i ESP... odbiór 1 czerwca (no to sobie pomyślałem "Dzień Dziecka") no ale opóźnienie w dostawie na miejsce 2 tygodnie i odbiór 19 czerwca w sumie nastąpił... można i tak powiedzieć, że błyskawica
_________________ Idący donikąd zwykle tam dochodzą!
Gratuluję szczęśliwcom, oczekującym życzę cierpliwości, a Dacii - żeby nie przejęła od Skody etykietki "auta dla emerytów" ROTFL.
Mnie niestety do emeryturki jeszcze tyle, co psu do gwiazd - listonosza będę wyglądał za 22 lata, jeśli nie podniosą wieku do 75 (bo 70 to raczej mamy pewne ROTFL).
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-11-28, 13:10
Ja tam dopiero zaczynam karierę a co do Skody opinie mam dość pozytywną, ale mnie zmartwiłeś że muszę czekać jakieś 40-45 lat żeby rozpatrywać jej zakup
Gratuluję szczęśliwcom, oczekującym życzę cierpliwości, a Dacii - żeby nie przejęła od Skody etykietki "auta dla emerytów" ROTFL.
Mnie niestety do emeryturki jeszcze tyle, co psu do gwiazd - listonosza będę wyglądał za 22 lata, jeśli nie podniosą wieku do 75 (bo 70 to raczej mamy pewne ROTFL).
Hahaha, spoko-loko na emeryckie auto za bardzo się nie nadaje, sporo trzeba się nawahlować wajchą zmiany biegów jak w moim przypadku 6-biegowa skrzynka i pierwsze 4 biegi bardzo króciótkie, jedynki prawie już nie używam chyba, że przedzieram się przez moją błotno-polną drogę... nie jest to auto dla leniwych jednym słowem , zwłaszcza, że do tej pory jeździłem Mitsubishi Pajero 3,2 DID i to w automacie
Dla emeryta najlepsze-na 5-
tym biegu od 50-165km.Wajchować nie trzeba.A 6-cio biegowa to ruszaj z 2-ki Pierwszy terenowy- nie mówili ,czy nie słuchasz???
Pozdrawiam Piotr
Dla emeryta najlepsze-na 5-
tym biegu od 50-165km.Wajchować nie trzeba.A 6-cio biegowa to ruszaj z 2-ki Pierwszy terenowy- nie mówili ,czy nie słuchasz???
Pozdrawiam Piotr
Ja słucham, a Ty czytasz??? Napisałem, że z 2-ki ruszam a jedynki po mojej błotnisto-polnej dróżce czasami używam
A swoją drogą nikt mi tego nie mówił sam do tego doszedłem, hahahaha
Duster-Duster + radio+dywaniki-odebrany 19.05.2010r./emeryt za gotówkę/
Przejechane 4326km.
Witaj!
Niebieski kolorek? Autko kupione w Radomiu? Jeśli tak, to widziałem je na wiosnę w P. przy działkach. Pierwszy raz widziałem Dustera na żywo... Dreptałem wokół niego i oglądałem dobre pół godziny, mając nadzieję, że właściciel się pojawi i da obejrzeć środek... Ale nikt nie przyszedł.
Chyba byłes pierwszy w P. z takim samochodem. Ciekawe, czy jeszcze jest jakiś...
PS. Co tak mało jeździsz? Ja swojego mam miesiąc i już 3 tysiące zrobione (w zasadzie prawie tylko w weekendy, na co dzień innym się wożę...).
_________________ Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez leo 2010-11-29, 23:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum