Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 


Poprzedni temat :: Następny temat
MediaNavEvolution - wyłącza się po 20 minutach
Autor Wiadomość
marqs01 


Marka: Ford
Model: mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: Warszawa
Dołączył: 11 Mar 2018
Posty: 29
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-07-11, 21:24   MediaNavEvolution - wyłącza się po 20 minutach

czy to normalne, że po uruchomieniu samochodu (Logdy 2018) medianav działa przez 20minut i się wyłącza? po ponownym włączeniu już działa do wyłączenia silnika.
Ostatnio zmieniony przez marqs01 2018-07-11, 22:23, w całości zmieniany 1 raz  
 
pavulon78 


Marka: Dacia
Model: Duster 2 / Mitsubishi Colt
Silnik: 1.6 SCe / 1.3
Rocznik: 2018 / 1998
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Maj 2018
Posty: 149
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2018-07-12, 07:37   

Jeśli sama się wyłącza po 20 minutach przy normalnie pracującym silniku to nie jest to normalne.
 
lajo 



Marka: Dacia
Model: Duster1 Ph2
Silnik: 1.2 TCe
Dołączył: 22 Lut 2018
Posty: 36
Skąd: Budapest
Wysłany: 2018-07-12, 22:29   

Jest to znany błąd w Lodgy 2018r. Musisz wejść do menu MICOM i wyłączyć WAKE. Jest włączony, ale nie działa poprawnie bez BIC.
_________________
Przepraszam za mój polski, używam tłumacza Google.
 
marqs01 


Marka: Ford
Model: mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: Warszawa
Dołączył: 11 Mar 2018
Posty: 29
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-07-19, 22:23   

Czyli temat dla aso? Zauważyłem, że tak się dzieje jadąc na światłach dziennych. Na mijania kiedy mapy są w trybie nocnym radio się nie wyłącza.
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Pomógł: 50 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3280
Skąd: Warszawa

Wysłany: 2018-07-19, 22:28   

A masz uruchomione wyświetlanie temperaury na ekranie MN?
Jesli tak i wyłącza Ci iśe MN to jest problem z BIC.
Czyli ASO ale musisz im dokładnie opowiedzieć o wszystkich objawach .
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
Daj mi like na FB :)
www.facebook.com/mediapik/
 
marqs01 


Marka: Ford
Model: mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: Warszawa
Dołączył: 11 Mar 2018
Posty: 29
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-07-20, 06:57   

Wszytko hak fabryka dała. Nic nie modyfikowalem. Nie mam temperatury. Wersja oprogramowania 9.1.1
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Pomógł: 50 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3280
Skąd: Warszawa

Wysłany: 2018-07-20, 08:17   

No to do ASO jak w dym. Nagraj filmiki jak to się dzieje . Bo trudno logicznie to wytłumaczyc inaczej niż jakimś uszkodzeniem (ale tu pytanie uszkodzeniem czego?) .
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
Daj mi like na FB :)
www.facebook.com/mediapik/
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne