Cześć wszystkim,
Myślę intensywnie nad nowym Bigsterem i nie wiem za bardzo w jaki silnik iść - mam teraz Lodgy 1,6 i ogólnie to jest cudowne auto z jednym minusem - zbieraniem się silnika. Z tego względu chciałbym coś co będzie dynamicznie przyśpieszało żeby tą dynamikę było czuć a równocześnie potrzebuje dużego bagażnika. Myślałem że hybrid 155 będzie najlepszy ale przy nim bagażnik traci ponad 100 litrów a przyśpieszenie ma tylko 0,3 sekundy lepsze niż mild hybrid-g nad którym też myślę. Z drugiej strony boje sie tych turbodoładowych 3 cylindrowców że będzie hałasować i się właśnie beznadziejnie zbierać - jeździłem takim Dusterem i zdecydowanie był za słaby. Spalanie nie jest dla mnie tak ważne ale jak już jest opcja hybrydy z gazem to raczej bym ku niej się skłaniał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum