Banał Kontra Kinetic.
Efektem tekiego Kinetic designu jest auto o wyglądzie takiego sobie kombiaka. Mam jednego na podwórku wygląd zewnętrzny mnie nie przekonuje. Daćka jest właśnie noebanalna. Howgh!
I znowu tanie plastiki. ;) Ech... które niczego nie udają. Ale lud woli marmurek (samoprzylepny) i cynfolię
Nie wiem jak dla was, ale w Kudze, deska rozdzielcza jest dla mnie mniej czytelna, dużo dupereli, w tym pokrętło od świateł umieszczone tak wysoko (programator pralki "Frani" ?), rozbudowany bankomat, z prawej nie wsiądziesz, bo przeszkadza to coś na środku. Dużo elementów sterujących. No chyba, że ktoś ma ADHD Mnie osobiście odpowiada "ascetyczny?" styl Dacii. Fakt, można by jeszcze poprawić ergonomię konsoli środkowej.
Jak dla mnie wnętrze Kugi wionie takim technochłodem...brr.
W "Autach XXI wieku" jest zadużo elementów które mnię rozpraszają. Samochód służy do jeżdżenia, a nie jest "ruchomym, multimedialnym centrum rozrywki". Jak mawiał śp. Trener J. Strzelczyk: "Super, tylko żebyście się chłopaki nie zabawili na śmierć"
Tak jak wynika z lektury tego tekstu Kuga jest przede wszystkim offroaderem autostradowym , na co wskazują kąty natarcia i zejścia, niższe zwieszenie, co skutkuje mniejszym Cx-em I skutkie tego gorzej radzi sobie poza asfaltem.
Przynajmniej doceniono Przestrzenność daćki, czyli to za co ją min. lubię
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-05-25, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum