Wysłany: 2010-09-23, 14:30 Witam Wszystkich - nowy prawie Dusterowiec
Dzisiaj miałem stać się posiadaczem Dacii Duster
Niestety sprzedawcy z warszawskiego Decaru oświadczyli, że nie wiedzieli o zmianach przepisów i nie wydali do rejestracji wymaganego pd 01.09.2010 dokumentu akcyzowego i mój leasingodawca nie mógł zarejestrować a ja wyjechać z salonu.
Na szczęście po zrobieniu niezgorszej zadymki udało mi sie doprowadzić do tego że jutro odbiór.
Zakupiłem Dustera 4x4 1.5 dCi 110 km w wersji laureate z pakietem look oraz sterowaniem radia i radiem fabrycznym, dodatkowo osłony błotników, chlapacze przednie i tylne, osłona zderzaka przy bagażniku, końcówka rury, podłokietnik, kuweta bagażnika. wszystko razem 74 kzł.
Wrzucę foty jak odbiorę a raport z jazd za jakieś 500 - 1000 km
pozdrawiam
_________________ Iść to znaczy stawiać kroki - oby w dobrą stronę
W odpowiedzi na pytanie czy Duster się nie gryzie - odpowiedź nie i mam nadzieję że będzie raczej gryzł innych
A na poważnie w mojej ocenie to się uzupełnia a jednocześnie jest praktyczne w mieście biorąc pod uwagę obrys tych nadmuchanych błotników przy parkowaniu, nie mam listew /na razie/ na drzwi bo wydaje mi się że szerokie progi będą je wystarczająco osłaniać ale to się okaże w praniu.
Pozdrwiam
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Gość
Wysłany: 2010-09-24, 17:02
Dzięki za odpowiedz jestem przed odbiorem srebrnego dastera i zastanawiam się bo nie widziałem połączenia srebrnych dodatków look z listwami i osłonami nadkoli. Pozdr
Wysłany: 2010-09-25, 21:57 Re: Witam Wszystkich - nowy prawie Dusterowiec
JACO napisał/a:
Niestety sprzedawcy z warszawskiego Decaru oświadczyli, że nie wiedzieli o zmianach przepisów i nie wydali do rejestracji wymaganego pd 01.09.2010 dokumentu akcyzowego
Możesz napisać o jaki dokładnie dokument chodzi, bo ja w poniedziałek będę zaczynał walkę z rejestracją.
Życzę przyjemnego użytkowania i samych miłych niespodzianek na drodze
No właśnie "dostaniesz" albo nie jak w moim przypadku.
Ale skoro już się wie to można z góry o to zadbać, ja nie wiedziałem i dzień w plecy, całe szczęście że nie musiałem czekać do poniedziałku.
Ostatnio zmieniony przez JACO 2010-09-26, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum