Marka: ford
Model: mondeo
Silnik: 1.8
Wysłany: 2012-08-06, 13:47 Trzy foteliki z tyłu w Loganie MCV I
Czesc,
Przywitawszy sie w odpowiednim dziale, moge juz chyba ruszyc z pytaniami? :)
Czy ktos z szanowych forumowiczow montowal z tylu Logana MCV trzy foteliki dla dzieci (albo 2 foteliki i podkladke)? Jesli tak, to czy miescily sie bez problemow?
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-08-06, 14:26 Re: Trzy foteliki z tylu w Loganie MCV
docktor napisał/a:
Czesc,
Przywitawszy sie w odpowiednim dziale, moge juz chyba ruszyc z pytaniami? :)
Czy ktos z szanowych forumowiczow montowal z tylu Logana MCV trzy foteliki dla dzieci (albo 2 foteliki i podkladke)? Jesli tak, to czy miescily sie bez problemow?
To zależy od szerokości fotelika. U mnie wchodzą dwa foteliki 15-36 kg i fotelik 0-13 kg.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
montowal z tylu Logana MCV trzy foteliki dla dzieci
No oczywiście! Oprócz prawdziwej siedmioosobowości to przecież dla sporej grupy właścicieli chyba jeden z najważniejszych argumentów ZA daciami, od samego początku: http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=98
Marka: ford
Model: mondeo
Silnik: 1.8
Wysłany: 2012-08-06, 16:42
Z pomiarow wyszlo mi, ze powinny wchodzic lekko. Tylna kanapa w moim wysluzonym fordzie mondieu :) jest jakies 20 cm wezsza niz w Loganie MCV, a dwa foteliki dla dzieci siedzacych plus "poddupnik" mieszcza sie - ciasno, ale mieszcza.
Jak jednak wiadomo, kanapa kanapie nierowna...
Laisar, znam ten test. Logan pod wzgledem szerokosci II rzedu plasowalby sie chyba jakos tuz za Fiatem Doblo, prawda?
To nie jest prawdziwa prawda - kupując ostatni fotelik wypróbowałem pod sklepem także najlepsze wtedy modele, absolutne numero uno (bodajże cybexa? - nie pamiętam teraz...) i gdybym tylko chciał wydać dużo więcej niż planowałem, to mógłbym swoją trójkę przesadzić na taki full-wypas. Pozostanę więc przy swoim zdaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum