Witam. Tydzień temu wymieniłem logo które się odklejało. Nowe jest takiej samej konstrukcji i sądzę, że nadal się będzie odklejać. Mam jeszcze 2 lata gwarancji. Pozdrawiam.
coś dziwnego dzieje się z logo Daczy... tak jakby folia którą jest pokryta się odlepiała i zrywa 2 literki a reszta trzyma się... można gdzieś dorwać nowe/zamiennik (chodzi o napis a nie niebieską tarczę) i jak usunąć resztki stergo
A w fordzie podobno też tak się dzieje, ale ASO ma prikaz wymieniać znaczki podczas serwisów za darmo na nowe jeśli się biodegradują.
I to jest bardzo dobra koncepcja.
I nie patrzę przez pryzmat cebuli, tylko dbania takimi szczegółami o wizerunek marki.
Kiedyś się zastanawiałem - dlaczego w Passacie B5 FL i Golfie IV zrobili delikatne wcięcie w przedniej masce na znaczek.
I tak sobie wymyśliłem: żeby "tjunerzy" mieli większą niechęć do usuwania emblematów z samochodu.
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 58 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2955 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2017-07-07, 11:44
przemoc84, zdrap ta naklejke ze znaczka i zrob mi foto jak to wyglada (czy nie ma przetloczenia dacia). Jak jest w dobrym to wezme to od Ciebie albo sie pozamieniamy( moj kupowalem w grudniu).
Ostatnio zmieniony przez shrek 2017-07-07, 11:48, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Dacia Sandero III
Model: Comfort
Silnik: TCe100 LPG
Rocznik: 2021
Wysłany: 2022-02-27, 14:25 Odpryski na logo dacia
Mam swoje sandero od listopada ubiegłego roku, przejechane niecałe 1500km i dzisiaj zauważyłem, że na niebieskim napisie DACIA na przednim grilu samochodu znajdują się odpryski farby. Czy ktoś jeszcze zauważył coś podobnego w swoich egzemplarzach czy tez ja mam po prostu pecha?
ja przedni wymieniłem zarówno przód i tył. Z przodu miałem płaski z samą naklejką wymieniony na taki z wytłoczonym napisem. Tył natomiast folia zaczęła się już odklejać i łuszczyć i na nówka cewka wymieniony dzięki toka93
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum