Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-01-06, 01:08
Boogie napisał/a:
planowalem znow androida bo polubilem
Jest szansa, że zadziała, w końcu jeden z moich działa. :) Może ktoś ze znajomych ma taki model jak chcesz kupić i mógłbyś tym samym sprawdzić, czy zabangla z zestawem w Dacii?
Marka: Dacia
Model: MCV , Logan
Silnik: 1.5 dci 68 KM
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 222 Skąd: Radom
Wysłany: 2013-01-12, 18:09
Jeżeli MediaNav trafi do naszych "Przyjacół" ze wschodu , to zaraz będzie cała europa , lub rozbebeszony system operacyjny ,że wgrasz wszystko . Ostatnio widziałem skrojony system do mietka ML500 z USA oczywiście gada po rosyjsku , ale mapy są i to dokładne . Jak oglądałęm Chevrolet-a Orlando to sprzedawca twierdził ,że przez USB , lub czytnik SD można zainstalować wszystko... AM także.
Model: Sandero III Stepway
Silnik: 1.0 TCe LPG
Rocznik: 2021
Wersja: Comfort Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 350 Skąd: Częstochowa, Polska
Wysłany: 2013-01-16, 15:42
Ja podejrzewam, że tam siedzi najzwyczajniejszy Windows Mobile... Zasłonięty nakładką LG i z zablokowanym bootloaderem. Nie ma urządzeń, których nie da się odblokować :) Tak jak pisze kubalonek to kwestia czasu :>
Czy komuś udało się to ustrojstwo zaktualizować? Sciagnąłem ten program Dacia Media Nav Toolbox ale niestety nie mogę utworzyć konta ani sie zalogować. Konto udało mi się przez stronę utworzyć, ale zalogowac już się nie da...
Edit - już wiem co jest, to wina mojego kompa niestety, coś nie tak z windowsem :/
Ostatnio zmieniony przez Boogie 2013-01-17, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Książka telefoniczna działa z każdym modelem tylko telefon sam pyta czy udostępnić książkę telefoniczną i trzeba to zrobić chyba w ciągu 30 sek bo później sesja wygasa
Wczoraj podczas jazdy zawiesił i zrestował mi się MediaNav (w czasie wybierania MP3 z listy utworów). Powód do zmartwień czy "tak ma być"?
Ale potem działał normalnie? Bo jeśli tak, to można przyjąć że to standardowe zachowanie elektronicznego urządzenia. W każdym razie ja u siebie zwrócę uwagę
Pierwszy raz jak aktualizowałem to po wybraniu aktualizacji Dacia Toolbox ściągnął paczkę z instalką mapy do ściągnięcia... Może ma ktoś taką instalkę na Europę Wschodnią i może poszłaby u reszty ogółu
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 85 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3746 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-04, 15:17
Już wykombinowali. Jest w sieci wsad na pendrive który odblokowuje ekran WinCE tak jak popularne wytrychy do nawigacji "na szybę".
I możesz sobie wtedy zainstalować co tam Ci się podoba.
Zresztą cała przeróbka jest banalna - podmianka kilku plików oryginalnego uaktualnienia - robiłem tak kilka lat temu Biedronkową Navię :
http://forum.dusterclub.ru/showthread.php?t=3025
update: o nawet kamerkę cofania rozpracowali - wot maładcy :)
Ostatnio zmieniony przez DrOzda 2013-11-04, 15:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum